Кошик
2148 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо, але мобільний зв'язок є не завжди. По будь яким питанням пишіть у Viber. Телефон вмикаємо не раніше 13год, по обставинам з тривогами. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик

ПРИПРАВИ для сирів, хліба...

Пропонуємо нашим покупцям основні приправи, які використовувають у сироварінні.

Найвищої якості!

Ми ретельно підбирали постачальника і виробників для того, щоб Ваш сир приносив не тільки смакову насолоду, а й естетичну...

Застосування обробки за допомогою високотехнологічної сушки - дозволяє зберегти всі смакові властивості свіжих прянощів.

У нас Ви можете замовити тільки перевірені нами приправи, ретельно просушені, з високоякісної сировини.

Упаковка — пакети із застібкою, яку можна відкривати і закривати багато разів!

Щоб ні краплі смаку і аромату не було втрачено в процесі транспортування і зберігання!

в виде галереив виде списка

Рекомендації щодо додавання приправ у процесі виготовлення сиру:


- не додайте приправи в молоко! тільки у готове сирне зерно. Перемішуйте з готовим сирним зерном або присипайте шарами, в момент викладання у форму.

- сир із різаною паприкою, томатами - не рекомендується залишати для тривалого визрівання. Для витриманого сиру (більше 1 місяця визрівання) вибирайте приправи не здатні вбирати в себе зайву вологу (пажитник, трави, кунжут, кмин, мелена паприка...)

- не змішуйте приправ різних видів. Не перевірене поєднання різноманітних приправ може надати сиру, крім властивого їм смаку, ще й гіркоту, або зовсім "перебити" смак і аромат сиру.

- не додавайте в сир велику кількість приправ. На головку сиру з 10-12 літрів молока буде достатньо 1\2 чайної ложки, максимум 1 чайн.л. якщо приправа не має яскравого запаху та смаку і Ви хочете, щоб у сирі її було багато.

 - якщо приправи повинні бути не всередині сиру, а тільки зовні - то покривати ними скоринку сиру потрібно вже на заключному етапі визрівання.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner